Kampsoorten

Panta Rhei vzw organiseert 5 verschillende kampensoorten voor kinderen van 3 tot 16 jaar.  Voor elk kind een vakantie op maat. Ze worden een week lang ondergedompeld in de meest fantasierijke thema’s.

Er zijn Crea-actieve vakanties voor kleuters van 3 tot 6 jaar.

Daarnaast zijn er themavakanties voor jongeren van 7 tot 16 jaar. Voor de sportievelingen zijn er sportvakanties van 6 tot 16 jaar.

Kleutervakanties - Ratjetoe

Kleuterafdeling Ratjetoe werkt het hele jaar door nieuwe projecten uit. We zoeken leuke en mooie prentenboeken uit en gebruiken deze als rode draad. De kinderen worden een week lang ondergedompeld in een fantastisch avontuur, waarbij  ze kunnen knutselen, spelen en ontdekken. De kleuters worden onderverdeeld in leeftijdsgroepen van maximum 15 kids. Er worden ludieke en creatieve activiteiten uitgewerkt op maat van jouw kleuter.

Jongerenvakanties – Panta Rhei

Panta Rhei organiseert knotsgekke, spannende en creatieve projecten voor jongeren van 6 tot 16 jaar. We willen hen een unieke ervaring bezorgen met niet-dagdagelijkse activiteiten voor te schotelen: open your eyes en free your mind!  De met zorg uitgekiende programma’s worden op punt gesteld door een ploeg pedagogisch geschoolde medewerkers, de gemotiveerde monitoren maken er op hun beurt een bloeiende week van!

Sportvakanties - SportArk

De actieve rakkers kunnen hun energie kwijt bij sportfederatie Sportark . We reiken hen een kleurrijk gamma aan van recreatieve sporten: van de gekende klassiekers voetbal, basket, zwemmen tot de allerlaatste trends in ploegsport lacrosse, kinball en gouret. Een week lang proeven ze van de verschillende sporten en ontdekken zo hun eigen talenten en interesses. We willen bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van ieder kind om zichzelf te ontdekken en te verbeteren.

Babbelkous: taalbad

Babbelkous organiseert taalstages Nederlands voor kinderen van 4 tot 12 jaar in de randgemeenten rond Brussel.  Tijdens de schoolvakantie kunnen kinderen, voor wie het Nederlands niet de moedertaal is, bij ons  terecht voor leuke en speelse taalstages.  Taalstages zijn geen taallessen!

Op aanvraag

Elke gemeente, school, particulier of bedrijf kan bij ons terecht en wij stellen graag een activiteit op maat samen.